Popular Posts

Sunday, 3 May 2015

Berblogger semula

Assalammualaikum...

1st time ni nak mula berblog selapas lebih 10 tahun tinggalkan blog! Sampaikan password lama pun lupa tau..dasyatkan..

Ok..nak cerita sikit...sebenarnya dah lama dah nak buat blog ni tapi masa tak mengizinkan..sekarang ni si kembar tengah tidur barulah ada masa sikit..ni pun ayat spontan je tengah taip pakai ipad ni tau..hihihihi..kalau ayat berterabur diam2 udah ler yer...

Saya perkenalkan diri dulu yer...nama saya shieda..saya berkerja sebagai customer care consultant di salah satu telco di Malaysia ni..(takkan oversea kot)...hihihi..selain daripada itu saya merupakan salah seorang Agent Shaklee yang sah..(1106724).. Selepas ini saya akan ceritakan pula bagaimana boleh terjebak dengan dunia Shaklee ya..
Saya telah dikurniakan 2 orang puteri kembar yang sangat comel dan bijak..Alhamdulillah..InsyaAllah di blog lain saya akan ceritakan pengalaman mengandungkan sikembar ni..sesungguhnya pengalaman yang paling indah dalam hidup ni..

Hmmm...lagi ape eh...dah putus idea lak..

Sebenarnya dah nama pun 1st blog n just nak test..so tak de specification topicla kan nak hurai..,

Ok..saya stop dulu ya..


Stay tune..insya allah akan kembali lagi..

No comments:

Post a Comment