Popular Posts

Thursday, 26 May 2016

Multivitamin Shaklee - Vitalea perlu diambil lebih2 lagi bagi ibu bekerja


Vitalea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia.

Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%.Vita-Lea telah dipilih oleh Center for Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.

Ibu2 bekerja sila ambil perhatian!!
=============================

KISAH BENAR X016
---------------------------
Seawal jam 7 pagi hingga jam 430 petang sibuk bertugas untuk kem perkhemahan sehari KRS dan Pandu Puteri. Jam 530 petang baru sampai rumah..seharian bertugas memang memenatkan. Nasib baik awal pagi dah telan 2 biji vitalea.. Sebagai pembekal tenaga unggul kepada diriku sepanjang hari..Kalau tak telan ni kerja setengah hari je badan dah lemau tak bermaya..muka pucat semacam..sakit badan. Tambah pula sekarang ni banyak tugasan lasak yang perlu dibuat.

Jadi ibu bekerjaya memang begini lah.. Harus perlu supplemen tambahan agar sentiasa cergas dan sihat untuk lakukan kerja di pejabat, sekolah serta bertugas di rumah. Kalau tak, siapa yang nak tolong buat kerja-kerja?? Nak mengurus rumah dan anak2 lagi.. Saya memang tak ada orang gaji di rumah.. Sayalah ibu, saya lah pekerja, sayalah guru, sayalah yang bisnes, sayalah orang gaji tu dan sayalah isteri...

Hahh!! Nampak tak?? Oleh tu, Vitalea adalah keperluan khas bagi diri saya.Vitalea memang tak pernah tinggal  sejak berkenalan dengan supplemen ni. Lengkap dengan segala jenis vitamin diperlukan badan..vitamin kegemaran ni sentiasa selamat dan organik..

#shakleeffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/shiedabalqis
Pages : https://www.facebook.com/kedaivitaminbalqis
Blog : www.ibusikembar.blogspot.com
HP : 0172000748
===================
Produk yang diambil:
1. Vitalea
===================

No comments:

Post a Comment