Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2018

Saat Aku Jatuh Cinta Shaklee

Ramai geng2 group Shaklee share camne #SaatAkuJatuhCintaShaklee. Bila baca kisah diaorang Shieda pun nak share camna Shieda boleh terjebak ngan Shaklee ni😅😅

Start ambil masa tengah pregnan kembar. Benda 1st makan ESP ngan Ostematrix. Ambik pun sebab nak dapatkan sumber kalsium dalam badan.

Mana tak takut, tak nak topup kalsium. Dahlah berbadan 3, tak boleh telan susu pastu masa sebelum kawin pun selalu sakit n mc. Takut baby2 dalam perut "tarik" sumber kalsium dalam badan..😨😨😨

Masa tu kakak rekemen sebab dia dah consume dulu. Makan sehari 4 biji ostematrix sebelum tidur. Esp lak 3 sudu sekali.

Memang apa yang Shieda perasan Shieda sangat bertenaga, tak ada azab kaki krem tengah malam, tak ada simpul biawak dan paling best mampu pergi kerja sampai ke 35weeks! Tak de mc!

Beranak kembar czer pada 36weeks.

Lepas beranak, tambah pulak vitalea, vit c, zinc. Alhamdulillah luka czer cepat kering dan sembuh tanpa ambil pati gamat dan ikan haruan. Susu pun alhamdulillah sangat me…