Popular Posts

Sunday, 21 January 2018

Saat Aku Jatuh Cinta Shaklee

Ramai geng2 group Shaklee share camne #SaatAkuJatuhCintaShaklee. Bila baca kisah diaorang Shieda pun nak share camna Shieda boleh terjebak ngan Shaklee niπŸ˜…πŸ˜…

Start ambil masa tengah pregnan kembar. Benda 1st makan ESP ngan Ostematrix. Ambik pun sebab nak dapatkan sumber kalsium dalam badan.

Mana tak takut, tak nak topup kalsium. Dahlah berbadan 3, tak boleh telan susu pastu masa sebelum kawin pun selalu sakit n mc. Takut baby2 dalam perut "tarik" sumber kalsium dalam badan..😨😨😨

Masa tu kakak rekemen sebab dia dah consume dulu. Makan sehari 4 biji ostematrix sebelum tidur. Esp lak 3 sudu sekali.

Memang apa yang Shieda perasan Shieda sangat bertenaga, tak ada azab kaki krem tengah malam, tak ada simpul biawak dan paling best mampu pergi kerja sampai ke 35weeks! Tak de mc!

Beranak kembar czer pada 36weeks.

Lepas beranak, tambah pulak vitalea, vit c, zinc. Alhamdulillah luka czer cepat kering dan sembuh tanpa ambil pati gamat dan ikan haruan. Susu pun alhamdulillah sangat meriah! Ramai tak percaya susu banyak dan mampu susukan kembar.

Dari situ dah mula timbul perasaan percaya dan rasa sayang pada Shaklee😍

Tak berhenti terus amalkan sampai anak keempat.

Paling best bila pengalaman mengandung sambil menyusu sebanyak 2x.

Bonus bila dapat efek awet muda, kulit makin cerah dan gebu dan berat badan cepat turun. Ramai yang tak percaya bila bagitahu dah anak 4 dan umur 30an. Ramai yang ingat baru habis belajar dan anak daraπŸ˜‰πŸ˜‰

Shaklee jugak bagi peluang pada Shieda untuk jana pendapatan dari rumah. Tak pernah miss bagi bonus setiap bulan.

Tak ada istilah rugi bila daftar sebagai ahli😍

Nak cite panjang2 ramai anak kacau.. Next time Shieda sambung lagi kisah #SaatAkuJatuhCintaShaklee
#Part1

Ada yang nak baca lagi tak? 😁😁😁