Popular Posts

Wednesday, 11 April 2018

Bosan dan buntu kadang2 nak sarapan apa?

Apa kata bertukar kepada sarapan ringan tapi "berat" dengan khasiat dan beri rasa lebih kenyang.

Shieda bagi 5 sebab kenapa korang patut bersarapan dengan ESP :

1) Senang dan mudah
    Jujur korang ngaku, seminggu berapa kali korang skip sarapan? Mau yang kerja atau tak kerja kadang2 ada hari yang terskip waktu sarapan. Bila ada ESP ni semudah ABC je untuk ambil breakfast. Hanya bancuh dan shake2 uollss 😘😘

2) Beri rasa kenyang dan kawal selera makan
    Fakta, protein lebih mengenyangkan berbanding karbohidrat dan lemak. ESP ni kan sumber protein tambahan terbaik dari soya non-GMO. Sampai lunch pun boleh tahan lagi. Rasa nak mengunyah makanan merapu in between tu pun in control la. Ingat dulu masa kerja kalau pagi tu sebelum gi kerja tak ambil ESP, YA Allah menggigil2 rasa lapar. Waktu kerja memang ssntiasa bz, tak ada masa nak ambil breakfast kecuali jika keadaan mengizinkan

3) Pembekal tenaga
    Selain mengenyangkan, ESP juga bagi kita tenaga yang berpanjangan, so takdelah letih-letih kan. Sebabnya, ESP ni bersifat low G.I. Indeks glisemik (GI) nya yang rendah menyebabkan glukosa ditukarkan kepada tenaga secara perlahan-lahan. Jadi badan kita akan memperoleh tenaga berterusan daripada ESP.


4) Rendah lemak dan tiada kolestrol
     Inilah yang semua orang nak dan cari 😘


5) ) Banyak BONUS yang saya dapat

Kulit cantik, cerah, anjal, parut pudar... tu antara BONUS paling best yang saya dapat dari ESP.

Best ke best. Tu yang Shieda setia sampai dah dekat 5 tahun ni 😚😚

Bukan nak reka cerita, bukan nak overclaim, tapi rata-ratanya memang akan bagi feedback positif tentang ESP Shaklee ni.


Antaranya :
✅Kulit lebih sekata, lebih cerah
✅Kulit kurang berminyak, bedak pun tahan lama kalau tepek kat muka
✅Jerawat jarang muncul
✅Kulit lebih anjal
✅Rambut kurang gugur
✅Kekal bertenaga sepanjang hari
✅Kenyang lebih lama
✅Kurang nak mengunyah junk food
✅Takde dah gastrik/senggugut
✅Badan makin fit, slim
✅Kalau ibu hamil lak, mereka kata mereka lebih bertenaga, anak yang lahir kulit saaaangat cantik, tak mudah ruam
✅Kalau yang ibu menyusu pulak, mereka kata susu lebih pekat, banyak
✅Awet muda
✅Rahim lebih kuat
✅Kuku jadi cantik
✅Parut stretch mark hilang

dan baaaaanyakkkk lagi feedback yang best best uollss 😉😉

Bulan ni ESP ada promo tau... Dah alang-alang tengah harga JIMAT ni, yang mana memang penggemar ESP tu,boleh la restock bulan ni. Yang mana dah lama atau baru teringin nak mencuba tu, apa kata ambil peluang grab bulan ni.

Sebarang pertanyaan, boleh contact shieda k.. Jangan malu jangan segan 😄😄

Moh sesama kita ber'ESP' :)

Hubungi kami jika anda telah membuat keputusan
017-2000748 (Shieda)

Facebook : Shieda Balqis
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Seremban / Mambau
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment