Skip to main content

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

Ramai yang tertanya-tanya apa kelebihan jika mendaftar sebagai ahli Shaklee

Kat bawah ni Shieda nak share dengan uolss apa kelebihan jika kita jadi ahli Shaklee

Jom kita lihat 👇




KALAU SAYA MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, APA YANG SAYA DAPAT SELAIN DAPAT MEMBELI PADA HARGA AHLI? 

Ada 22 Manfaat yang Shaklee sediakan jika berdaftar sebagai ahli Shaklee.
1) Untung Runcit sehingga 33% 
2) Bonus Tunai Peribadi sehingga 21%
3) Bonus Tunai Kumpulan
4) Bonus Tunai Kepimpinan
5) Bonus Tunai Infiniti sehingga 1.5%
6) Bonus Tunai Program Kereta
7) Bonus Tunai 100% Matching Penajaan
8) Bonus Matching Conference Point (International/Local Trip Shaklee)
9) Bonus Tunai Pangkat Baru dan Efektif pada bulan berikut
10)Trophi Esklusif pada National Conference
11)Program Percutian Antarabangsa / Umrah / Tempatan bersama keluarga tercinta.
12)Kelas ilmu produk dan ilmu jualan PERCUMA
13)Bimbingan dari mentor yang terbukti berjaya secara PERCUMA
14)Shaklee telah bayar lebih RM 26 billion pada ahli Shaklee seluruh dunia.
15)1000% peningkatan Shaklee di Malaysia sejak 7 tahun lepas (br 1% rakyat Malaysia join Shaklee)
16)Shaklee adalah #1 Natural Nutrition Company 
17)Shakee diiktiraf sebagai Best MLM brand in Nutrition 
18)Shaklee memastikan produknya Selamat, Berkesan dan sentiasa Organik 
19)Shaklee mempunyai Landmark Study yang menunjukkan mereka yang mengambil produk Shaklee mempunyai kesihatan lebih baik daripada mereka yang mengambil hanya satu multivitamin atau yang tidak amik langsung.
20)Shaklee telah berada di 9 Negara yang membolehkan kita juga berbisnes disana iaitu US, Canada, Japan, Mexico, India, Indonesia, China dan Taiwan (setengah penduduk dunia sudah dijelajahi oleh Shaklee)
21)Shaklee Cares merupakan satu program CSR yang membantu anak3x kurang berkemampuan mendapat nutrisi Shaklee
22)Shaklee adalah syarikat pertama mendapat pengiktirafan Climate Neutral! yang menyokong perjuangan Shaklee untuk sentiasa GREEN

Best kan jadi ahli Shaklee ni? 
Apa tunggu lagi, jum promote pada rakan-rakan dan juga keluarga.

Hubungi kami jika anda telah membuat keputusan
017-2000748 (Shieda)

Facebook : Shieda Balqis
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Seremban / Mambau
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Comments

Popular posts from this blog

Daftar RFID secara percuma

Minggu lepas ikut husband pasang tag RFID. Diberitahu sehingga bulan March ni, pendaftaran masih lagi percuma. Bermula April, bayaran untuk tag RFID akan dikenakan. Staff yang uruskan beritahu dalam RM80 akan dikenakan untuk 1 tag.

Dah alang-alang turun KL teman husband, ajak husband pergi ke kaunter untuk lekat tag sekali. Sebenarnya proses untuk daftar mudah je, tapi disebabkan ramai yang walkin dan beratur tak prepare siap-siap apa yang perlu dibuat, maka proses dikaunter menjadi lama.

Bila sampai turn husband kejap je dah settle sebab husband dah prepare awal-awal.  Hampir 2 jam jugaklah beratur semalam. Staff beritahu husband pagi semalam beratur lagi panjang sampai ke luar pintu.

Daftar RFID :

1) Register di www.touchngo.com.my. Selepas pendaftaran, anda akan dapat email untuk daftar kenderaan dan lengkapkan maklumat peribadi.

2) Download aplikasi Touch n Go Ewallet


3) Walkin ke RFID center yang berdekatan untuk mendapatkan pelekat pada kereta. Bawa salinan kad pengenalan dan ge…

SET MIGRAIN SHAKLEE | PUNCA MIGRAIN | TIPS KURANGKAN MIGRAIN

Migrain  adalah salah satu penyebab sakit kepala. Ia juga dikenali sebagai ‘Vascular Headache’. Migraine adalah sakit kepala yang menyerang secara berulang, biasanya berlaku di sebelah bahagian kepala sahaja. Adakalanya ia bermula di sebelah kepala dan kemudiannya melarat ke kedua dua belah bahagian kepala. Migrain juga boleh menyebabkan gejala berikut: pening, loya, muntah, cirit-birit dan sensitif terhadap bunyi dan cahaya. Bagaimana Migraine Berlaku Saluran-saluran darah di dalam kepala membekalkan darah ke kulit kepala serta otak. Migraine berlaku apabila saluran darah di kepala mengembang lebih besar daripada biasa. Urat saraf sensori yang mengesan rasa sakit pada dinding saluran darah menjadi terangsang dan menghantar isyarat sakit ke otak.
Beberapa perkara yang mencetuskan serangan migrain adalah: Stress atau tekananPengambilan alkoholSesetengah jenis makanan seperti coklat, keju, kopi dan teh

KEPENTINGAN AIR UNTUK OTAK, TIDUR DAN KEHIDUPAN MANUSIA

KEPENTINGAN AIR UNTUK OTAK, TIDUR DAN KEHIDUPAN MANUSIA
=================


Berapa liter air perlu minum sehari. Ini soalan yang biasa didengar. Mungkin juga soalan yang bermain di minda kita.

Banyak nasihat merujuk kepada 8 gelas air. Cukupkah? Atau benarkah nasihat kesihatan hanya 8 gelas air?

Ini soalan yang sama saya lontarkan kepada Prof Dinges, professor terkenal dalam bidang tidur dari University of Pennsylvania.

Dua minggu menerima latihan di University of Pennsylvania. Melihat manusia tinggal di dalam sleep lab selama 10 hari. Menakjubkan.

Mereka berjalan dengan ke sana ke mari wayar melekat di kepala. Semua aktiviti mereka direkod. Semua maklumat aktiviti otak  diproses dan dikaji.

Saya dapati ada kaitan antara tidur dan air.

Air sangat penting untuk dapatkan tidur yang nyenyak. Andai kita bangun tidur dengan sakit tengkuk itu tandanya air tidak mencukupi. Bukan salah bantal.

Andai kita bangun atau terasa kebas tangan, kaki atau bahagian tertentu tubuh, itu tandanya air kurang…