Popular Posts

Tuesday, 10 April 2018

Testimoni ESP - susu lebih pekat dan meriah

Bismillah hirrahmannirrahim..

Assalammualaikum..

Sempena bulan ni promo ESP Shieda nak share testimoni ESP - susu lebih pekat dan meriah




"Saya mula search tentang makanan yang boleh menjadi milk booster. Yang saya jumpa asyik-asyik ESP πŸ˜…

Hari-hari saya baca kebaikan ESP dan protein non-GMO. Mula-mula saya ragu. Tapi lepas dapat consultation, saya yakin dan terus ambil set milk booster.

Rasa ESP memang saya suka. Takdelah tak sedap macam orang cakap. Memang saya minum ESP hari-hari tanpa miss. Kesannya susu saya makin pekat dan sampai bengkak susu lah!

Yang paling best, asalnya anak saya Adam, masa lahir ada alergi. Kulitnya merah-merah kalau salah sabun, dan berbintik-bintik merah seperti ruam. Lepas minum ESP, yang saya perasan kulit Adam dah takde masalah lagi. Yang paling menarik, ramai sangat puji kulit Adam halus, tak macam baby lain. Alhamdulillah.

Selain tu, sejak ambil ESP, berat saya bukan sahaja turun, tapi juga susah nak naik even saya makan banyak. Pinggang saya ramping. Excited sebab dapat pakai baju kebaya time umur 14 tahun 😱

Dan yang paling best, husband puji stretch mark time mengandung juga dah pudar. Syukur sangat-sangat saya jumpa ESP 😍" - Puan Nurhidayah Musa, 9 Mac

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Secara peribadi dan pengalaman, Shieda juga sendiri berpengalaman menyusukan anak 1st (kembar) hingga anak ke 4 dengan mengambil set menyusu dan ESP. Memang best sangaattt

Bulan ni ada offer untuk ESP :
Buy 5 ESP + 1 Vita C

✅ FREE Membership
✅ RM 50 Voucher
✅ Cash Bonus
✅ FREE Postage

Untuk dapatkan lebih penjimatan, daftarlah sebagai ahli dan dapatkan CASHBACK juga! Klik disini untuk daftar menjadi ahli

Hubungi saya jika anda sudah membuat keputusan :)


017 2000748(Shieda) 
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Seremban / Mambau
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment