Popular Posts

Sunday, 26 August 2018

Set Resdung Shaklee

Husband Shieda memang ada resdung. Kalau pagi2 kerap bersin. Kalau ada habuk sikit pun cepat bersin. Makan seafood or belacan pun sama. Tapi walau kerap bersin dan ada resdung, husband tak pantang makan. Belasah je makanπŸ˜…

Jadi.. Shieda prepare bagi husband Set Resdung Shaklee sebagai protection dan imuniti badan. Bila dah makan Set Resdung Shaklee, memang nampak perubahan.. Pagi2 dah jarang bersin. Makan seafood or belacan pun selamber je πŸ˜„πŸ˜„

Apa yang shieda bagi kat husband?

Harga Set Resdung RM215 (tahan untuk 2-3 bulan)

Alfalfa
Berfungsi mengurangkan keradangan masalah resdung (sinuisitis).Kaya dengan sumber klorofil sangat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis).Namun begitu, bagi mereka menghidap penyakit SLE,pengambilan Alfalfa sebagai supplement tidak digalakkan.

B Complex

Mengandungi vitamin  B6 yang penting untuk memulihara selaput lendir agar sentiasa sihat dan membantu penghasilan antibodi badan.Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan bertindak sebagai penstabil hormon dan penenang semulajadi dengan mengurangkan kesakitan di bahagian muka.Membantu dalam membina protein dalam tubuh.

Vitamin C

Ia berfungsi sebagai antioksida yang baik dalam menguatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang terhadap serangan penyakit.Bantu mempercepat proses penyembukan tisu tubuh.Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.

Apa yang bestnya, Set Resdung Shaklee ni Shieda boleh makan sekali kerana ia adalah sebahagian dari Set Menyusu

Best ke best, suami isteri boleh makan sama2 😘

MENGAPA ANDA PERLU PILIH SET MENYUSU SHAKLEE?
1. Shaklee ialah sebuah syarikat yang OBSES tentang kualiti produknya. Shaklee memastikan mereka:
Melakukan sebanyak 350 ujian terhadap 1 jenis bahan sahaja!
Melakukan sebanyak 100,000 ujian kualiti produk setiap 1 tahun!
Melakukakan sebanyak 23,000 ujian keaslian dan keselamatan setikap 1 tahun!
Tidak memasukkan bahan-bahan bahaya.
2. Shaklee memastikan produk mereka BERKESAN. Buktinya?
Secara SAINTIFIK dan KLINIKAL. Shaklee menerbitkan 100 Laporan Saintifik dan mempunyai Landmark Study pada tahun 2007 yang menunjukkan bahawa kesihatan di kalangan pengguna suplemen Shaklee ternyata lebih baik berbanding mereka yang mengambil satu multivitamin atau tidak mengambil suplemen langsung.
Penjelajah Bertaraf Dunia dan atlet terhebat juga merupakan pengguna tegar produk Shaklee. 
3. Shaklee bukan sahaja selamat untuk manusia, tetapi juga untuk alam sekitar. Bukankah itu sangat wow?
4. Sudah ramai yang merasai perbezaan Set Resdung Shaklee.

KESIMPULANNYA?
Jika anda mencari supplement untuk anda dan keluarga, Shaklee ialah satu jenama yang sangat boleh dipercayai!
Untuk dapatkan lebih penjimatan, daftarlah sebagai ahli dan dapatkan harga yang lebih jimat.
Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)

Shida Balqis
0172000748
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Seremban
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment