Skip to main content

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2019

Assalammualaikum..

Harini Shieda nak share Promosi Shaklee April 2019

Memang best-best promosi ni. Bagi yang dah lama risik barangan Shaklee, inilah masanya untuk grab. Rugi tak daftar segera 😊

1. YOUTH Intensive Treatment and Repair Set



Promo ini terbuka kepada yang sudah menjadi ahli, sudah expired keahliah Shaklee, mahupun belum pernah menjadi ahli Shaklee.

Dengan pembelian Full Set YOUTH ini, anda akan dapat Free YOUTH Travel Set & Travel Case yang sangat comel. Sepanjang 1 tahun YOUTH berada di pasaran, gift ini yang paling unik setakat ini!

Keistimewaan YOUTH Travel Set & Travel Case:
  1. Ringan, tak perlu bawa the whole set
  2. Cantik dan unik
  3. Mudah dibawa ke mana-mana
  4. Skincare tidak tumpah dan tak penyek sebab Travel Case ni keras :)
  5. Boleh dibawa dalam penerbangan kerana 100ml sahaja setiap botol
  6. Didatangkan bersama beg lutsinar juga
  7. Tidak dijual di mana-mana! Nilai set ini ialah RM 285 tau

So, kena cepat-cepat grab peluang ini sebab Shaklee kata 'selagi stok masih ada' ;)

Good news untuk yang belum lagi jadi ahli Shaklee atau yang keahliannya sudah expired, apabila anda membeli set ini, automatik anda akan dapat FREE Membership Shaklee, bermakna anda cuma perlu bayar set ini pada harga ahli iaitu RM 1,340. Sebagai ahli, ada kelebihan lain lagi iaitu dapat cashback RM 100!


Seterusnya, Shaklee menawarkan Promosi Welcome Set untuk anda yang belum menjadi ahli Shaklee mahupun yang sudah expired keahlian.

Untuk Welcome Set ini, Shaklee menawarkan 3 set iaitu:
  1. Youth Welcome Set
  2. Vivix Welcome Set
  3. Daily Essential Welcome Set

2. Promosi Youth Welcome Set





Kalau anda yang nak baru nak cuba YOUTH Skincare, ini adalah masa yang sesuai! 

Biasanya harga set ini ialah RM 680 untuk ahli / RM 850 untuk bukan ahli Shaklee, tetapi istimewa untuk anda, ianya cuma RM 612 all in!

Ada 4 items di dalam set ini:
  1. YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
  2. YOUTH Perfecting Skin Toner
  3. Age Defense Moisturizer SPF 50
  4. Advanced Renewal Night Cream (Light)

Kelebihan yang anda dapat dengan YOUTH Welcome Set ini ialah:
  1. Diskaun 15-20% dari harga runcit (jimat RM 170)
  2. Diskaun 10% dari harga ahli biasa (jimat RM 68)
  3. Cashback RM 29
  4. FREE Membership (jimat RM 65)
  5. FREE Postage (jimat RM 10)
  6. FREE Discover Beauty Within Paper Bag yang ekslusif
Jumlah penjimatan semuanya lebih RM 340! 😱😍

3. Promosi Vivix Welcome Set


Ada yang sedih sebab terlepas Promosi Vivix pada bulan Feb hari tu. Jangan kecewa sebab Shaklee tawarkan Promosi Vivix Welcome Set untuk bulan ini. Yeay! Bulan ni ada Promo VIVIX yang best!

Dalam promosi ini ada 2 botol Vivix. Biasanya set ini berharga RM 760 untuk ahli / RM 950 untuk bukan ahli Shaklee. Tetapi istimewa untuk anda, ianya cuma RM 684 all in!

Kelebihan yang anda dapat dengan Vivix Welcome Set ini ialah:
  1. Diskaun 15-20% dari harga runcit (jimat RM 190)
  2. Diskaun 10% dari harga ahli biasa (jimat RM 76)
  3. Cashback RM 34
  4. FREE Membership (jimat RM 65)
  5. FREE Postage (jimat RM 10)
  6. FREE Vivix Paper Bag yang ekslusif
Jumlah penjimatan semuanya lebih RM 370! 😱😍

Jimat sangat kan!

Dengan pengambilan Vivix secara konsisten, inshaAllah ia dapat membantu badan kekal cergas dan bertenaga, malah wajah juga akan nampak lebih muda.

Vivix ini sesuai sangat untuk diri sendiri, pasangan, ibu bapa, atuk nenek kerana ia sangat bagus untuk kesihatan menyeluruh! ❤️

4. Promosi Daily Essential Welcome Set

Siapa yang baru nak mencuba supplement Shaklee, atau nak mula buat business Shaklee dengan kami, Amir syorkan anda grab promosi ini. Dalam set ni, anda dapat 6 Produk Best Seller dengan harga yang berbaloi!

Anda boleh mencubanya sendiri terlebih dahulu dan bila sudah rasa keberkesanannya. 
Boleh la start share dengan ahli keluarga dan kawan-kawan pula.

6 produk dalam Promosi Daily Essential Welcome Setini :-
✅ ESP
✅ Vitamin C
✅ Omega
✅ VitaLea Multivitamin
✅ B Complex Folic Acid
✅ VIVIX


Kelebihan yang anda dapat dengan Daily Essential Welcome Set ini ialah:
  1. Diskaun 15-20% dari harga runcit (jimat RM 202)
  2. Diskaun 10% dari harga ahli biasa (jimat RM 82)
  3. Cashback RM 36
  4. FREE Membership (jimat RM 65)
  5. FREE Postage (jimat RM 10)
  6. FREE Vivix Paper Bag yang ekslusif

Jumlah penjimatan semuanya lebih RM 390! 😱😍 


Klik link dibawah untuk terus berhubung dengan Shieda 😊

www.wasap.my/60172000748

Comments

  1. Depo 20ribu bisa menang puluhan juta rupiah
    mampir di website ternama I O N Q Q
    paling diminati di Indonesia

    ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Daftar RFID secara percuma

Minggu lepas ikut husband pasang tag RFID. Diberitahu sehingga bulan March ni, pendaftaran masih lagi percuma. Bermula April, bayaran untuk tag RFID akan dikenakan. Staff yang uruskan beritahu dalam RM80 akan dikenakan untuk 1 tag.

Dah alang-alang turun KL teman husband, ajak husband pergi ke kaunter untuk lekat tag sekali. Sebenarnya proses untuk daftar mudah je, tapi disebabkan ramai yang walkin dan beratur tak prepare siap-siap apa yang perlu dibuat, maka proses dikaunter menjadi lama.

Bila sampai turn husband kejap je dah settle sebab husband dah prepare awal-awal.  Hampir 2 jam jugaklah beratur semalam. Staff beritahu husband pagi semalam beratur lagi panjang sampai ke luar pintu.

Daftar RFID :

1) Register di www.touchngo.com.my. Selepas pendaftaran, anda akan dapat email untuk daftar kenderaan dan lengkapkan maklumat peribadi.

2) Download aplikasi Touch n Go Ewallet


3) Walkin ke RFID center yang berdekatan untuk mendapatkan pelekat pada kereta. Bawa salinan kad pengenalan dan ge…

SET MIGRAIN SHAKLEE | PUNCA MIGRAIN | TIPS KURANGKAN MIGRAIN

Migrain  adalah salah satu penyebab sakit kepala. Ia juga dikenali sebagai ‘Vascular Headache’. Migraine adalah sakit kepala yang menyerang secara berulang, biasanya berlaku di sebelah bahagian kepala sahaja. Adakalanya ia bermula di sebelah kepala dan kemudiannya melarat ke kedua dua belah bahagian kepala. Migrain juga boleh menyebabkan gejala berikut: pening, loya, muntah, cirit-birit dan sensitif terhadap bunyi dan cahaya. Bagaimana Migraine Berlaku Saluran-saluran darah di dalam kepala membekalkan darah ke kulit kepala serta otak. Migraine berlaku apabila saluran darah di kepala mengembang lebih besar daripada biasa. Urat saraf sensori yang mengesan rasa sakit pada dinding saluran darah menjadi terangsang dan menghantar isyarat sakit ke otak.
Beberapa perkara yang mencetuskan serangan migrain adalah: Stress atau tekananPengambilan alkoholSesetengah jenis makanan seperti coklat, keju, kopi dan teh

KEPENTINGAN AIR UNTUK OTAK, TIDUR DAN KEHIDUPAN MANUSIA

KEPENTINGAN AIR UNTUK OTAK, TIDUR DAN KEHIDUPAN MANUSIA
=================


Berapa liter air perlu minum sehari. Ini soalan yang biasa didengar. Mungkin juga soalan yang bermain di minda kita.

Banyak nasihat merujuk kepada 8 gelas air. Cukupkah? Atau benarkah nasihat kesihatan hanya 8 gelas air?

Ini soalan yang sama saya lontarkan kepada Prof Dinges, professor terkenal dalam bidang tidur dari University of Pennsylvania.

Dua minggu menerima latihan di University of Pennsylvania. Melihat manusia tinggal di dalam sleep lab selama 10 hari. Menakjubkan.

Mereka berjalan dengan ke sana ke mari wayar melekat di kepala. Semua aktiviti mereka direkod. Semua maklumat aktiviti otak  diproses dan dikaji.

Saya dapati ada kaitan antara tidur dan air.

Air sangat penting untuk dapatkan tidur yang nyenyak. Andai kita bangun tidur dengan sakit tengkuk itu tandanya air tidak mencukupi. Bukan salah bantal.

Andai kita bangun atau terasa kebas tangan, kaki atau bahagian tertentu tubuh, itu tandanya air kurang…