Popular Posts

Sunday, 7 April 2019

Rahsia washing machine tahan lama dan tak karat

Nak washing machine tahan lama, tak karat, dah riba masanya bertukar kepada pencuci pakaian Shaklee Fresh Laundry.

Pencuci baju organik, tak karatkan mesin basuh kita. Buktinya paku dalam botol-botol ni. Belah kanan letak Shaklee Fresh Laundry, belah kiri letak Brand X. Paku-paku ni dah direndam 4 tahun! 😱

Pencuci pakaian Shaklee Fresh Laundry ni jugak takde filler yang menyebabkan gatal-gatal dan bau kepam, tompok-tompok pada pakaian.

Regular leading brands of laundry detergents often contain harmful chemicals which lead to negative health effects, ranging from skin and throat irritation to carcinogenicity, and negative effects on the environment.

Pencuci pakaian Shaklee Fresh Laundry ni dari bahan semulajadi, tak bahaya untuk alam sekitar, apatah lagi untuk badan kita ❤️


Fresh Laundry Concentrate

Formula Semula Jadi untuk Pakaian yang Lebih Bersih

Kod Produk:00159 (2.49kg)

Anda dapat bayangkan keseronokan apabila hasil cucian bersih dan berbau harum? Rasai kepuasan yang lebih mendalam dengan pencuci fabrik Fresh Laundry. Rumusan enzim semula jadi ini bukan sahaja membersihkan pakaian dengan lebih baik, malah ia juga sama sekali tidak memudaratkan bumi. Ini bermakna, anda boleh menghidu keharuman pakaian yang dicuci sambil terus menghirup udara yang segar dan nyaman.

Tahukah Anda?

Kebanyakan serbuk pencuci pakaian mengandungi bahan perengsa yang boleh disedut atau diserap melalui kulit - punca lazim berlakunya tindak balas alahan. Triethanolaminedodecylbenzenesulfonate merupakan salah satu bahan perengsa tersebut, dan ia disenaraikan sebagai bahan berbahaya oleh EPA dan DOT.

Sentuhan dengan bahan ini boleh merengsakan dan membakar kulit dan mata. Jika terhidu, ia akan merengsakan hidung, tekak dan paru-paru hingga menyebabkan batuk, asma dan/atau sesak nafas. Kulit yang kerap bersentuhan dengannya akan menjadi kering dan gatal serta mengalami masalah alergi kronik dan ruam.

Fresh Laundry Concentrate Tidak Mengandungi Bahan-Bahan Ini Mahupun Bahan Berbahaya Yang Lain.

Keunikan Shaklee

Selamat

Hipoalergenik
Tanpa klorin
Selamat untuk digunakan pada semua fabrik yang boleh dibasuh
Tiada bahan kimia berbahaya
Berkesan

Berkepekatan tinggi
Hanya1 auns (11.375 liter) sudah mencukupi untuk cucian muatan sederhana
Sesuai untuk semua suhu, termasuk air sejuk
Mengekalkan warna pakaian yang putih dan menjadikan pakaian berwarna lebih berseri
Mesra Alam

Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan
Surfaktan mudah biorosot
Tanpa fosfat, borat, bahan perengsa
Bungkusan yang boleh dikitar semula
Tanpa bahan pewarna
Selamat untuk sistem septik dan pembetungan

Hubungi Shieda jika anda berubah fikiran

www.wasap.my/60172000748

Your Shaklee Independent Distributor
Cod Sekitar Seremban/Mambau

1 comment:

  1. Depo 20ribu bisa menang puluhan juta rupiah
    mampir di website ternama I O N Q Q
    paling diminati di Indonesia

    ReplyDelete