Popular Posts

Wednesday, 13 November 2019

Kelebihan ESP USP DAN PERBANDINGAN


ESP ni antara cadangan supplement yang perlu diambil jika ada bakal customer or customer yang datang bertanya untuk tujuan tujuan tertentu.

Contoh, customer nakkan supplement untuk mengandung, Shieda akan suggest ESP. ESP bantu untuk kawal gula dalam darah ibu, bantu kurangkan risiko gdm, bantu beri energy dan bagus untuk kurangkan strechmark diperut. Bonus kulit sihat dan berseri even tengah mengandung.

Untuk ibu menyusu?
Pun perlu ambil ESP. Selain beri tenaga dan bantu tahan lapar, ESP pun bantu untuk hasilkan susu yang lebih pekat dan berkualiti sebab dengan adanya bantuan zat dan nutrisi yang ada. Bayi cepat kenyang dan badan pejal.

Nak kurus?
Pun ambil ESP. Sebab kan ESP bantu rasa kenyang lebih lama dengan GI yang lebih rendah. Bantu untuk kurangkan craving makan benda benda ngarut dan manis manis.

Kulit Masalah? Nak cantik?
Yes, perlu repair dari dalam. Protein sangat penting dalam penghasilan tisu tisu kulit. Protein juga penting untuk dapatkan rambut dan kuku yang sihat.

Lelaki boleh ambil ke?
Of course boleh ambil sebab supplement Shaklee tak khas untuk lelaki or perempuan. Even ESP supplement bagus untuk ibu mengandung dan menyusu, tak semesti lelaki tak boleh ambil­čśů
ESP bantu untuk lelaki yang ingin kekal aktif dan dapatkan badan yang lebih berotot­čĺ¬

Nak tahu lagi?



Jom whatsapp shieda, free je boleh sembang sembang­čśŐ

http://www.wasap.my/60172000748/ESP

Kepada anda yang mencari supplement dan skincare yang selamat secara semulajadi boleh hubungi :
Shieda 0172000748
Cod sekitar seremban dan pos penghantaran seluruh Malaysia
Shaklee Seremban

No comments:

Post a Comment