Skip to main content

Set Menyusu Shaklee

SET MENYUSU SHAKLEE PILIHAN IBU-IBU MENYUSU YANG INGINKAN KESIHATAN TUBUH SECARA KESELURUHAN

Apa yang terkandung di dalam Set Menyusu Shaklee?
Kami menawarkan 3 pilihan:

1)Set Menyusu Shaklee BASIC (Vitalea, Vita C, Alfalfa & Bcomplex)
   Harga Runcit: RM 307



1. Vitalea
Multivitamin yang mengandungi nutrisi bersamaan 40 jenis lauk pauk. Mengandungi Zat Besi (Iron) untuk mengelakkan low HB, Anemia, dan pitam selepas menyusu / pumping session. Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang kurang pengambilan sayuran dalam diet seharian.
Mengandungi 120 biji. Untuk kegunaan 2 bulan.

2. Vita C Plus
Meningkat imunisasi tubuh ibu menyusu dan akan disalurkan juga kepada bayi. Jika ibu selalu tidak sihat, penghasilan susu ibu akan terganggu. Membantu mencantikkan kulit ibu dan bayi.
Mengandungi 180 biji. Untuk kegunaan 3-6 bulan.

3. Alfalfa Complex 
Terkenal sebagai Raja Tumbuhan kerana kandungannya yang sangat padat dengan nutrisi. Terkenal juga sebagai Galactogue (penggalak susu).
 Mengandungi 330 biji. Untuk kegunaan 1-2 bulan.

4. B Complex
Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang PERLU untuk tubuh. Menukarkan makanan kepada tenaga, mengelakkan stress. Jika ibu stress, susu sukar dihasilkan. Juga mengandungi Asid Folik yang penting untuk penyusuan.
Mengandungi 120 biji. Untuk kegunaan 4 bulan.


2) Set Menyusu Shaklee POPULAR (Vitalea, Vita C, Alfalfa Complex, Bcomplex & Ostematrix)
Harga Runcit: RM368

5. Ostematrix
Mengandungi Kalsium serta mineral lain untuk tulang dan gigi. Apabila menyusu, kalsium dalam badan ibu akan dibekalkan kepada bayi menerusi susu ibu. Jadi ibu perlu mendapatkan kalsium yang cukup dari pemakanan seharian.
Bantu mengelakkan sakit pinggang, sakit badan. Terasa segar bangun pagi walaupun berjaga malam menyusu bayi.

Mengandungi 120 biji. Untuk kegunaan 1 bulan.


3) Set Menyusu Shaklee OPTIMUM (Vitalea, Vita C, Alfalfa Complec, Bcomplex, Ostematrix & ESP
Harga Runcit: RM 530. 


6. ESP
Protein dari soya yang tidak diubah genetiknya (non-GMO). Mengandungi Glisemik Indeks yang rendah (low GI) untuk mengekalkan tenaga berpanjangan.
Susu ibu terdiri dari protein. Begitu juga seluruh badan kita dari hujung rambut ke hujung kaki. Jadi sangat penting untuk pembinaan sel tubuh kita. Bantu mencantikkan kulit ibu dan bayi.
Best-seller product.
Berat 850 gram. Untuk kegunaan 1-2 bulan.

MENGAPA ANDA PERLU PILIH SET MENYUSU SHAKLEE?
1. Shaklee ialah sebuah syarikat yang OBSES tentang kualiti produknya. Shaklee memastikan mereka:
Melakukan sebanyak 350 ujian terhadap 1 jenis bahan sahaja!
Melakukan sebanyak 100,000 ujian kualiti produk setiap 1 tahun!
Melakukakan sebanyak 23,000 ujian keaslian dan keselamatan setikap 1 tahun!
Tidak memasukkan bahan-bahan bahaya.

2. Shaklee memastikan produk mereka BERKESAN. Buktinya?
Secara SAINTIFIK dan KLINIKAL. Shaklee menerbitkan 100 Laporan Saintifik dan mempunyai Landmark Study pada tahun 2007 yang menunjukkan bahawa kesihatan di kalangan pengguna suplemen Shaklee ternyata lebih baik berbanding mereka yang mengambil satu multivitamin atau tidak mengambil suplemen langsung.

Penjelajah Bertaraf Dunia dan atlet terhebat juga merupakan pengguna tegar produk Shaklee. 
3. Shaklee bukan sahaja selamat untuk manusia, tetapi juga untuk alam sekitar. Bukankah itu sangat wow?

4. Sudah ramai yang merasai perbezaan Set Menyusu Shaklee.

KESIMPULANNYA?
Jika anda mencari supplement untuk anda dan keluarga, Shaklee ialah satu jenama yang sangat boleh dipercayai!
Untuk dapatkan lebih penjimatan, daftarlah sebagai ahli dan dapatkan harga yang lebih jimat.
Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)


Shida Balqis
0172000748
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Seremban
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Comments

Popular posts from this blog

Daftar RFID secara percuma

Minggu lepas ikut husband pasang tag RFID. Diberitahu sehingga bulan March ni, pendaftaran masih lagi percuma. Bermula April, bayaran untuk tag RFID akan dikenakan. Staff yang uruskan beritahu dalam RM80 akan dikenakan untuk 1 tag.

Dah alang-alang turun KL teman husband, ajak husband pergi ke kaunter untuk lekat tag sekali. Sebenarnya proses untuk daftar mudah je, tapi disebabkan ramai yang walkin dan beratur tak prepare siap-siap apa yang perlu dibuat, maka proses dikaunter menjadi lama.

Bila sampai turn husband kejap je dah settle sebab husband dah prepare awal-awal.  Hampir 2 jam jugaklah beratur semalam. Staff beritahu husband pagi semalam beratur lagi panjang sampai ke luar pintu.

Daftar RFID :

1) Register di www.touchngo.com.my. Selepas pendaftaran, anda akan dapat email untuk daftar kenderaan dan lengkapkan maklumat peribadi.

2) Download aplikasi Touch n Go Ewallet


3) Walkin ke RFID center yang berdekatan untuk mendapatkan pelekat pada kereta. Bawa salinan kad pengenalan dan ge…

SET MIGRAIN SHAKLEE | PUNCA MIGRAIN | TIPS KURANGKAN MIGRAIN

Migrain  adalah salah satu penyebab sakit kepala. Ia juga dikenali sebagai ‘Vascular Headache’. Migraine adalah sakit kepala yang menyerang secara berulang, biasanya berlaku di sebelah bahagian kepala sahaja. Adakalanya ia bermula di sebelah kepala dan kemudiannya melarat ke kedua dua belah bahagian kepala. Migrain juga boleh menyebabkan gejala berikut: pening, loya, muntah, cirit-birit dan sensitif terhadap bunyi dan cahaya. Bagaimana Migraine Berlaku Saluran-saluran darah di dalam kepala membekalkan darah ke kulit kepala serta otak. Migraine berlaku apabila saluran darah di kepala mengembang lebih besar daripada biasa. Urat saraf sensori yang mengesan rasa sakit pada dinding saluran darah menjadi terangsang dan menghantar isyarat sakit ke otak.
Beberapa perkara yang mencetuskan serangan migrain adalah: Stress atau tekananPengambilan alkoholSesetengah jenis makanan seperti coklat, keju, kopi dan teh

TIPS SUBURKAN POKOK

Tips Suburkan Pokok

Haritu ada terbaca cara nak suburkan pokok ialah dengan siram pokok dengan susu basi.

Saja je try, tak sangka betul - betul menjadi.

Sebelum ni pokok daun kari dan pokok daun pandan tu layu, hampir nak mati sebab musim panas kan. Tambah pulak, Shieda kadang - kadang lupa nak siram hari - hari.

Selalu siram dengan air bancuhan beras. Sekarang ni asal ada lebihan susu anak yang tak habis, saja simpan lama - lama sampai basi, siram kat pokok😅

Boleh tengok gambar pokok tu ada warna kusam dan layu. Dan ada daun baru yang tumbuh mekar dan hijau warnanya selepas disiram dengan susu basi tu😊😊

Kalau ada yang nak cuba tips ni, boleh cuba. Tak payah letak baja pun tak apa 😊

Tips Suburkan Pokok
Tips Suburkan Pokok

KEPENTINGAN AIR UNTUK OTAK, TIDUR DAN KEHIDUPAN MANUSIA

KEPENTINGAN AIR UNTUK OTAK, TIDUR DAN KEHIDUPAN MANUSIA
=================


Berapa liter air perlu minum sehari. Ini soalan yang biasa didengar. Mungkin juga soalan yang bermain di minda kita.

Banyak nasihat merujuk kepada 8 gelas air. Cukupkah? Atau benarkah nasihat kesihatan hanya 8 gelas air?

Ini soalan yang sama saya lontarkan kepada Prof Dinges, professor terkenal dalam bidang tidur dari University of Pennsylvania.

Dua minggu menerima latihan di University of Pennsylvania. Melihat manusia tinggal di dalam sleep lab selama 10 hari. Menakjubkan.

Mereka berjalan dengan ke sana ke mari wayar melekat di kepala. Semua aktiviti mereka direkod. Semua maklumat aktiviti otak  diproses dan dikaji.

Saya dapati ada kaitan antara tidur dan air.

Air sangat penting untuk dapatkan tidur yang nyenyak. Andai kita bangun tidur dengan sakit tengkuk itu tandanya air tidak mencukupi. Bukan salah bantal.

Andai kita bangun atau terasa kebas tangan, kaki atau bahagian tertentu tubuh, itu tandanya air kurang…

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2019

Assalammualaikum..

Harini Shieda nak share Promosi Shaklee April 2019

Memang best-best promosi ni. Bagi yang dah lama risik barangan Shaklee, inilah masanya untuk grab. Rugi tak daftar segera 😊

1. YOUTH Intensive Treatment and Repair Set

Promo ini terbuka kepada yang sudah menjadi ahli, sudah expired keahliah Shaklee, mahupun belum pernah menjadi ahli Shaklee.
Dengan pembelian Full Set YOUTH ini, anda akan dapat Free YOUTH Travel Set & Travel Case yang sangat comel. Sepanjang 1 tahun YOUTH berada di pasaran, gift ini yang paling unik setakat ini!
Keistimewaan YOUTH Travel Set & Travel Case: Ringan, tak perlu bawa the whole setCantik dan unikMudah dibawa ke mana-manaSkincare tidak tumpah dan tak penyek sebab Travel Case ni keras :)Boleh dibawa dalam penerbangan kerana 100ml sahaja setiap botolDidatangkan bersama beg lutsinar jugaTidak dijual di mana-mana! Nilai set ini ialah RM 285 tau
So, kena cepat-cepat grab peluang ini sebab Shaklee kata 'selagi stok masih ada' ;)
Good …