Skip to main content

3 CARA MENJADI AHLI SHAKLEE DAN KEISTIMEWAAN MENJADI SEBAHAGIAN DARIPADA KAMI

 

3 Cara Menjadi Ahli Shaklee dan Keistimewaan Menjadi Sebahagian Dari Kami

3 PILIHAN UNTUK MENJADI AHLI SHAKLEE (updated 2020)

Untuk jadi ahli Shaklee, ada 3 pilihan : 

  1. Berbayar
  2. FREE Membership mengikut produk pilihan anda
  3. FREE Membership mengikut set terpilih (jimat 10% dari harga ahli biasa!) - Set JOM SHAKLEE HOT PROMO!

1. Berbayar

Registration fee RM 35 sahaja! (updated Mac 2020)

Anda akan dapat e-Starter Kit yang mengandungi:

  • Product Guide
  • Business Guide
  • Nutrition
  • Dr. Forrest C. Shaklee Thoughtsmanship
Nak pilih option ini? Klik di sini untuk daftar keahlian Shaklee RM 35. Kemudian beritahu kami di Whatsapp 017-2000748 (Shieda).



2. FREE Membership Melalui Produk Pilihan Anda

Beli mana-mana produk Shaklee pilihan anda sebanyak 100 UV (points) yang berharga sekitar RM 350 untuk mendapatkan keahlian PERCUMA.

Nak pilih option ini? Klik di sini untuk daftar keahlian Shaklee RM 35. Kemudian beritahu kami di Whatsapp 017-2000748 (Shieda).

3. FREE Membership melalui Welcome Set Shaklee HOT PROMO!

Pilihan ini menjadi pilihan ramai kerana mereka menikmati:
  • Keahlian percuma
  • Pengeposan percuma
  • Harga ahli lebih jimat 10% dari harga ahli biasa
  • Bonus Shaklee*

Nak pilih option ini? Klik di sini untuk daftar keahlian Shaklee RM 35. Kemudian beritahu kami di Whatsapp 017-2000748 (Shieda).


KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE


1. Membeli dengan harga ahli
  • PENJIMATAN 15% hinggq 20% dari harga runcit.
  • Setiap pembelian produk ada points (UV) yang boleh ditukarkan kepada cash bonus* (minimum 150 UV sebulan - lebih kurang pembelian RM 510)

2. Sistem online yang boleh diakses 24 jam!

Login menggunakan ID anda di website www.shaklee.com.my untuk
  • Membuat belian
  • Mendaftar ahli baru di bawah anda
  • Check points (UV) semasa anda
  • Check BONUS anda
Semuanya di hujung jari!

JIKA TIDAK MAHU BERNIAGA (MAHU MAKAN SENDIRI)

1. Anda layak dapat cashback (bonus) jika melebihi 150 points (UV) sebelum 1 haribulan berikutnya. Lebih kurang RM 510 belian. Cashback (bonus) tersebut akan dimasukkan terus ke akaun bank anda!

2. Anda TIDAK wajib membuat belian setiap bulan. Tiada paksaan!

JIKA MAHU MENJANA INCOME 2-3-4-5 ANGKA DENGAN BISNES SHAKLEE

1. Anda boleh bermula bila-bila masa!

2. Sistem dropship - TANPA modal

Tak perlu melabur ribuan ringgit! Tak wajib ada stok di tangan. Apabila customer bayar pada anda, barulah anda beli di online system. Shaklee boleh poskan terus kepada customer. Sangat mudah!

3. Anda layak grab peluang 3C yang ditawarkan oleh Shaklee - CASH, CAR, dan CONVENTION!

4. Training oleh pihak Shaklee disediakan setiap minggu yang disampaikan oleh NUTRITIONIST (pakar Nutrisi) Shaklee! (Shaklee bukan calang-calang produk :))

MENGAPA BERDAFTAR DENGAN KAMI?

1. Panduan berbisnes

Anda layak mendapat guide dari kami:

- Secara ONLINE (Facebook groups, Whatsapp, dan Telegram)

Facebook secret groups:

- MAESTRO (di bawah team kami, Masters Nadiah Suhaidi & Amir Marzhuki)
- Shaklee2U (di bawah Masters Iffah Anuar & Firdhaus)


Support group di Facebook untuk yang berdaftar dengan kami - group Maestro Shaklee Empire



- Secara OFFLINE 

Kami telah melahirkan ramai jutawan dan DERMAWAN Shaklee! Anda tidak keseorangan!


MAHU JADI SEBAHAGIAN DARI KAMI?


Ya! Saya sudah bersedia untuk jadi ahli! Ikuti langkah di bawah:

Langkah 1: Klik link ini untuk daftar ahli Shaklee
Langkah 2: Isikan details anda di ruang yang disediakan kemudian klik button hijau 'Join Now!"













































Comments

Popular posts from this blog

Daftar RFID secara percuma

Minggu lepas ikut husband pasang tag RFID. Diberitahu sehingga bulan March ni, pendaftaran masih lagi percuma. Bermula April, bayaran untuk tag RFID akan dikenakan. Staff yang uruskan beritahu dalam RM80 akan dikenakan untuk 1 tag.

Dah alang-alang turun KL teman husband, ajak husband pergi ke kaunter untuk lekat tag sekali. Sebenarnya proses untuk daftar mudah je, tapi disebabkan ramai yang walkin dan beratur tak prepare siap-siap apa yang perlu dibuat, maka proses dikaunter menjadi lama.

Bila sampai turn husband kejap je dah settle sebab husband dah prepare awal-awal.  Hampir 2 jam jugaklah beratur semalam. Staff beritahu husband pagi semalam beratur lagi panjang sampai ke luar pintu.

Daftar RFID :

1) Register di www.touchngo.com.my. Selepas pendaftaran, anda akan dapat email untuk daftar kenderaan dan lengkapkan maklumat peribadi.

2) Download aplikasi Touch n Go Ewallet


3) Walkin ke RFID center yang berdekatan untuk mendapatkan pelekat pada kereta. Bawa salinan kad pengenalan dan ge…

SET MIGRAIN SHAKLEE | PUNCA MIGRAIN | TIPS KURANGKAN MIGRAIN

Migrain  adalah salah satu penyebab sakit kepala. Ia juga dikenali sebagai ‘Vascular Headache’. Migraine adalah sakit kepala yang menyerang secara berulang, biasanya berlaku di sebelah bahagian kepala sahaja. Adakalanya ia bermula di sebelah kepala dan kemudiannya melarat ke kedua dua belah bahagian kepala. Migrain juga boleh menyebabkan gejala berikut: pening, loya, muntah, cirit-birit dan sensitif terhadap bunyi dan cahaya. Bagaimana Migraine Berlaku Saluran-saluran darah di dalam kepala membekalkan darah ke kulit kepala serta otak. Migraine berlaku apabila saluran darah di kepala mengembang lebih besar daripada biasa. Urat saraf sensori yang mengesan rasa sakit pada dinding saluran darah menjadi terangsang dan menghantar isyarat sakit ke otak.
Beberapa perkara yang mencetuskan serangan migrain adalah: Stress atau tekananPengambilan alkoholSesetengah jenis makanan seperti coklat, keju, kopi dan teh

TIPS SUBURKAN POKOK

Tips Suburkan Pokok

Haritu ada terbaca cara nak suburkan pokok ialah dengan siram pokok dengan susu basi.

Saja je try, tak sangka betul - betul menjadi.

Sebelum ni pokok daun kari dan pokok daun pandan tu layu, hampir nak mati sebab musim panas kan. Tambah pulak, Shieda kadang - kadang lupa nak siram hari - hari.

Selalu siram dengan air bancuhan beras. Sekarang ni asal ada lebihan susu anak yang tak habis, saja simpan lama - lama sampai basi, siram kat pokok😅

Boleh tengok gambar pokok tu ada warna kusam dan layu. Dan ada daun baru yang tumbuh mekar dan hijau warnanya selepas disiram dengan susu basi tu😊😊

Kalau ada yang nak cuba tips ni, boleh cuba. Tak payah letak baja pun tak apa 😊

Tips Suburkan Pokok
Tips Suburkan Pokok

KEPENTINGAN AIR UNTUK OTAK, TIDUR DAN KEHIDUPAN MANUSIA

KEPENTINGAN AIR UNTUK OTAK, TIDUR DAN KEHIDUPAN MANUSIA
=================


Berapa liter air perlu minum sehari. Ini soalan yang biasa didengar. Mungkin juga soalan yang bermain di minda kita.

Banyak nasihat merujuk kepada 8 gelas air. Cukupkah? Atau benarkah nasihat kesihatan hanya 8 gelas air?

Ini soalan yang sama saya lontarkan kepada Prof Dinges, professor terkenal dalam bidang tidur dari University of Pennsylvania.

Dua minggu menerima latihan di University of Pennsylvania. Melihat manusia tinggal di dalam sleep lab selama 10 hari. Menakjubkan.

Mereka berjalan dengan ke sana ke mari wayar melekat di kepala. Semua aktiviti mereka direkod. Semua maklumat aktiviti otak  diproses dan dikaji.

Saya dapati ada kaitan antara tidur dan air.

Air sangat penting untuk dapatkan tidur yang nyenyak. Andai kita bangun tidur dengan sakit tengkuk itu tandanya air tidak mencukupi. Bukan salah bantal.

Andai kita bangun atau terasa kebas tangan, kaki atau bahagian tertentu tubuh, itu tandanya air kurang…

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2019

Assalammualaikum..

Harini Shieda nak share Promosi Shaklee April 2019

Memang best-best promosi ni. Bagi yang dah lama risik barangan Shaklee, inilah masanya untuk grab. Rugi tak daftar segera 😊

1. YOUTH Intensive Treatment and Repair Set

Promo ini terbuka kepada yang sudah menjadi ahli, sudah expired keahliah Shaklee, mahupun belum pernah menjadi ahli Shaklee.
Dengan pembelian Full Set YOUTH ini, anda akan dapat Free YOUTH Travel Set & Travel Case yang sangat comel. Sepanjang 1 tahun YOUTH berada di pasaran, gift ini yang paling unik setakat ini!
Keistimewaan YOUTH Travel Set & Travel Case: Ringan, tak perlu bawa the whole setCantik dan unikMudah dibawa ke mana-manaSkincare tidak tumpah dan tak penyek sebab Travel Case ni keras :)Boleh dibawa dalam penerbangan kerana 100ml sahaja setiap botolDidatangkan bersama beg lutsinar jugaTidak dijual di mana-mana! Nilai set ini ialah RM 285 tau
So, kena cepat-cepat grab peluang ini sebab Shaklee kata 'selagi stok masih ada' ;)
Good …