Skip to main content

3 CARA MENJADI AHLI SHAKLEE DAN KEISTIMEWAAN MENJADI SEBAHAGIAN DARIPADA KAMI

 

3 Cara Menjadi Ahli Shaklee dan Keistimewaan Menjadi Sebahagian Dari Kami

3 PILIHAN UNTUK MENJADI AHLI SHAKLEE (updated 2020)

Untuk jadi ahli Shaklee, ada 3 pilihan : 

  1. Berbayar
  2. FREE Membership mengikut produk pilihan anda
  3. FREE Membership mengikut set terpilih (jimat 10% dari harga ahli biasa!) - Set JOM SHAKLEE HOT PROMO!

1. Berbayar

Registration fee RM 35 sahaja! (updated Mac 2020)

Anda akan dapat e-Starter Kit yang mengandungi:

  • Product Guide
  • Business Guide
  • Nutrition
  • Dr. Forrest C. Shaklee Thoughtsmanship
Nak pilih option ini? Klik di sini untuk daftar keahlian Shaklee RM 35. Kemudian beritahu kami di Whatsapp 017-2000748 (Shieda).



2. FREE Membership Melalui Produk Pilihan Anda

Beli mana-mana produk Shaklee pilihan anda sebanyak 100 UV (points) yang berharga sekitar RM 350 untuk mendapatkan keahlian PERCUMA.

Nak pilih option ini? Klik di sini untuk daftar keahlian Shaklee RM 35. Kemudian beritahu kami di Whatsapp 017-2000748 (Shieda).

3. FREE Membership melalui Welcome Set Shaklee HOT PROMO!

Pilihan ini menjadi pilihan ramai kerana mereka menikmati:
  • Keahlian percuma
  • Pengeposan percuma
  • Harga ahli lebih jimat 10% dari harga ahli biasa
  • Bonus Shaklee*

Nak pilih option ini? Klik di sini untuk daftar keahlian Shaklee RM 35. Kemudian beritahu kami di Whatsapp 017-2000748 (Shieda).


KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE


1. Membeli dengan harga ahli
  • PENJIMATAN 15% hingga 20% dari harga runcit.
  • Setiap pembelian produk ada points (UV) yang boleh ditukarkan kepada cash bonus* (minimum 150 UV sebulan - lebih kurang pembelian RM 510)

2. Sistem online yang boleh diakses 24 jam!

Login menggunakan ID anda di website www.shaklee.com.my untuk
  • Membuat belian
  • Mendaftar ahli baru di bawah anda
  • Check points (UV) semasa anda
  • Check BONUS anda
Semuanya di hujung jari!

JIKA TIDAK MAHU BERNIAGA (MAHU MAKAN SENDIRI)

1. Anda layak dapat cashback (bonus) jika melebihi 150 points (UV) sebelum 1 haribulan berikutnya. Lebih kurang RM 510 belian. Cashback (bonus) tersebut akan dimasukkan terus ke akaun bank anda!

2. Anda TIDAK wajib membuat belian setiap bulan. Tiada paksaan!

JIKA MAHU MENJANA INCOME 2-3-4-5 ANGKA DENGAN BISNES SHAKLEE

1. Anda boleh bermula bila-bila masa!

2. Sistem dropship - TANPA modal

Tak perlu melabur ribuan ringgit! Tak wajib ada stok di tangan. Apabila customer bayar pada anda, barulah anda beli di online system. Shaklee boleh poskan terus kepada customer. Sangat mudah!

3. Anda layak grab peluang 3C yang ditawarkan oleh Shaklee - CASH, CAR, dan CONVENTION!

4. Training oleh pihak Shaklee disediakan setiap minggu yang disampaikan oleh NUTRITIONIST (pakar Nutrisi) Shaklee! (Shaklee bukan calang-calang produk :))

MENGAPA BERDAFTAR DENGAN KAMI?

1. Panduan berbisnes

Anda layak mendapat guide dari kami:

- Secara ONLINE (Facebook groups, Whatsapp, dan Telegram)

Facebook secret groups:

- MAESTRO (di bawah team kami, Masters Nadiah Suhaidi & Amir Marzhuki)
- Shaklee2U (di bawah Masters Iffah Anuar & Firdhaus)


Support group di Facebook untuk yang berdaftar dengan kami - group Maestro Shaklee Empire



- Secara OFFLINE 

Kami telah melahirkan ramai jutawan dan DERMAWAN Shaklee! Anda tidak keseorangan!


MAHU JADI SEBAHAGIAN DARI KAMI?


Ya! Saya sudah bersedia untuk jadi ahli! Ikuti langkah di bawah:

Langkah 1: Klik link ini untuk daftar ahli Shaklee
Langkah 2: Isikan details anda di ruang yang disediakan kemudian klik button hijau 'Join Now!"













































Comments

Popular posts from this blog

Kenapa Tak Boleh Jual Shaklee di E-commerce

Kenapa Tak Boleh Jual Shaklee di E-commerce Soalan yang selalu Shieda terima, " Shieda, kenapa kat Shopee lebih murah?" " Harga barang Shaklee berubah-ubah ke?" Setiap pegedar shaklee tak dibenarkan oleh company untuk jual kat ecommerce, lazada, shoppe etc Shaklee tak bagi kite jual kat shoppe atau ecommerce ada banyak sebab , company tak boleh nak responsible if anything happen. Seller pun tak kenal kan camne nak redeem if rejected samples. Ha’ah kat shoppe memang murah harga tapi seller takkan bertanggungjawab kalau barang yang sampai tu expired atau botol yang sampai tu nanti pecah etc etc. Banyak kes dah customer ni share .Kesian kadang-kadang tu tapi tak boleh nak tolong sebab beli bukan direct under company. Dan tak boleh jual kurang daripada harga ahli (undercutting price) Ini memang melanggar etika. Sebab; 1. Shaklee nak menjaga setiap hak distributor. Kalau ade yang jual lagi murah atau kurang dari harga ahli, nanti akan berlaku ketidakahli

SET MIGRAIN SHAKLEE | PUNCA MIGRAIN | TIPS KURANGKAN MIGRAIN

Migrain  adalah salah satu penyebab sakit kepala. Ia juga dikenali sebagai ‘Vascular Headache’. Migraine adalah sakit kepala yang menyerang secara berulang, biasanya berlaku di sebelah bahagian kepala sahaja. Adakalanya ia bermula di sebelah kepala dan kemudiannya melarat ke kedua dua belah bahagian kepala. Migrain juga boleh menyebabkan gejala berikut: pening, loya, muntah, cirit-birit dan sensitif terhadap bunyi dan cahaya. Bagaimana Migraine Berlaku Saluran-saluran darah di dalam kepala membekalkan darah ke kulit kepala serta otak. Migraine berlaku apabila saluran darah di kepala mengembang lebih besar daripada biasa. Urat saraf sensori yang mengesan rasa sakit pada dinding saluran darah menjadi terangsang dan menghantar isyarat sakit ke otak. Beberapa perkara yang mencetuskan serangan migrain adalah: Stress atau tekanan Pengambilan alkohol Sesetengah jenis makanan seperti coklat, keju, kopi dan teh Tidak cukup tidur Perubahan hormon ketika haid Tabiat meroko

TIPS SUBURKAN POKOK

Tips Suburkan Pokok Haritu ada terbaca cara nak suburkan pokok ialah dengan siram pokok dengan susu basi. Saja je try, tak sangka betul - betul menjadi. Sebelum ni pokok daun kari dan pokok daun pandan tu layu, hampir nak mati sebab musim panas kan. Tambah pulak, Shieda kadang - kadang lupa nak siram hari - hari. Selalu siram dengan air bancuhan beras. Sekarang ni asal ada lebihan susu anak yang tak habis, saja simpan lama - lama sampai basi, siram kat pokok😅 Boleh tengok gambar pokok tu ada warna kusam dan layu. Dan ada daun baru yang tumbuh mekar dan hijau warnanya selepas disiram dengan susu basi tu😊😊 Kalau ada yang nak cuba tips ni, boleh cuba. Tak payah letak baja pun tak apa 😊 Tips Suburkan Pokok Tips Suburkan Pokok

Daftar RFID secara percuma

Minggu lepas ikut husband pasang tag RFID. Diberitahu sehingga bulan March ni, pendaftaran masih lagi percuma. Bermula April, bayaran untuk tag RFID akan dikenakan. Staff yang uruskan beritahu dalam RM80 akan dikenakan untuk 1 tag. Dah alang-alang turun KL teman husband, ajak husband pergi ke kaunter untuk lekat tag sekali. Sebenarnya proses untuk daftar mudah je, tapi disebabkan ramai yang walkin dan beratur tak prepare siap-siap apa yang perlu dibuat, maka proses dikaunter menjadi lama. Bila sampai turn husband kejap je dah settle sebab husband dah prepare awal-awal.  Hampir 2 jam jugaklah beratur semalam. Staff beritahu husband pagi semalam beratur lagi panjang sampai ke luar pintu. Daftar RFID : 1) Register di www.touchngo.com.my. Selepas pendaftaran, anda akan dapat email untuk daftar kenderaan dan lengkapkan maklumat peribadi. 2) Download aplikasi Touch n Go Ewallet 3) Walkin ke RFID center yang berdekatan untuk mendapatkan pelekat pada kereta. Bawa salinan kad pen

4 Manfaat Utama Performance Drink

4 Manfaat Utama Performance Drink Shaklee: 1. Meningkatkan Daya Ketahanan Badan Memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepatMenggantikan air yang hilang sewaktu latihan fizikalMeningkatkan daya tahan ototMemanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh. 2. Membekal Tenaga dan Daya Ketahanan Fizikal Mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuhMengimbangi metabolism air dalam tubuh.Ia mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium danchloride.Produk ini turut dirumus eksklusifuntuk membekalkan tenaga fizikal terutamanya mereka yang menetap di kawasan tropika dan mereka yang aktif dalam kerja harian. 3. Mencegah Dehidrasi Mengurangkan kehausan,Mencegah dehidrasiMelembapkan kulitKelihatan muda. 4. Mengekalkan Paras Gula Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula darah yang penting bagi tenaga otot.Percepatkan penyembuhan akibat kecederaan otot. Sempena bulan Ramadhan ni, Shaklee akan keluarkan perasa baru Performance Drink n