Skip to main content

Set Cantik Shaklee

Tak dinafikan semua orang suka benda cantik. Pandang ke mana sahaja mesti akan tertancap dan ternampak pada sesuatu yang cantik. Semua orang juga impikan :

  • Kulit bersih / mulus
  • Bebas jerawat
  • Tiada parut
  • Pori kurang terbuka
  • Whitehead dan blackhead kurang
  • Warna tona kulit sekata
  • Kulit kemerahan
  • Kulit berminyak yang terkawal
  • Kulit lembab dan tak terlalu kering

Disini, Shieda ingin cadangkan Set Cantik Shaklee. Set ni memang popular dan sentiasa orang cari. Jika kita usaha, Insya Allah akan tercapai impian kita tu..Percayalah, kulit yang cantik, lahirnya dari kulit yang sihat.

Fungsi Set Cantik Shaklee

1# Energizing Soy Protein (ESP) (850 gram)

ESP adalah minuman yang sangat mudah nak ambil. Tak renyah dan tak perlu resipi khusus punπŸ˜…

Antara manfaat ESP adalah
✅ Mencerahkan kulit
✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata
✅ Mengurangkan whitehead dan blackhead
✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Memberi kulit yang lebih gebu
✅ Atasi sunburn
ESP (Energizing Soy Protein)
Klik gambar untuk paparan lebih jelas



2# Sustained Release Vita-C Plus
Vitamin C (180 tablets)
Yang best, Vitamin C ni, sebotol mempunyai 180 TABLETS! Bermakna, sebotol penggunaan sehingga 6 bulan. Lama kan. Jimat & paling penting bagi kulit cantik menawan! 😍 

Antara manfaat Vitamin C ialah : 
✅ Merangsang penghasilan KOLAGEN
✅ Mencegah jerawat datang kembali
✅ Mengatasi masalah jerawat melampau ketika period
✅ Mencerahkan kulit wajah/badan
✅ Sunblock dalaman
✅ Kekalkan kulit awet muda
✅ Mengecilkan pori muka

1 tablet Vita C bersamaan dengan 7.5 buah oren


3# Vita-E Complex

Vitamin E (120 TABLETS) 
Vjtamin E pulak boleh tahan sehingga 4 bulan😍❤️ Vitamin E ni adalah core atau yang paling utama nak dapatkan kulit glowingg! 

Antara manfaat Vitamin E ialah :
✅ Anti-Penuaan
✅ Kulit Tegang & anjal
✅ Kurangkan risiko kedutan awal 
✅ Mengurangkan parut jerawat
✅ Mengurangkan parut jeragat
✅ Atasi kulit kering
✅ Melembapkan kulit secara semulajadi
✅ Kulit & rambut sihat berseri

Vitamin E adalah paling utama untuk kulit glowing

Keistimewaan Set Cantik Shaklee
  • Sesuai untuk lelaki dan perempuan
  • Sesuai untuk semua lapisan umur
  • Satu set penggunaan jimat (tak perlu repeat order setiap bulan – sangat menjimatkan poket kita)
  • Kesan seawal 2 minggu terutama bagi masalah sunburn
  • Mengecutkan jerawat
  • Boleh di ambil walaupun sewaktu period/haid/datang bulan
  • Bukan dari jenis jamu yang panas
  • Memberi manfaat kesihatan


HARGA SET CANTIK SHAKLEE

ITEMHARGA (RM)
ESP161.25
VITAMIN C97.5
VITAMIN E156.25
Total untuk Satu Set = RM 415 (Nak Diskaun? Hubungi SHIEDA hari ini untuk diskaun 20%!)

Dapatkan penjimatan 26% untuk pembelian SET CANTIK SHAKLEE jika anda menjadi ahli. Hubungi kami untuk mengetahui caranya. Baca juga Cara Menjadi Ahli Shaklee.

Comments

Popular posts from this blog

SET MIGRAIN SHAKLEE | PUNCA MIGRAIN | TIPS KURANGKAN MIGRAIN

Migrain  adalah salah satu penyebab sakit kepala. Ia juga dikenali sebagai ‘Vascular Headache’. Migraine adalah sakit kepala yang menyerang secara berulang, biasanya berlaku di sebelah bahagian kepala sahaja. Adakalanya ia bermula di sebelah kepala dan kemudiannya melarat ke kedua dua belah bahagian kepala. Migrain juga boleh menyebabkan gejala berikut: pening, loya, muntah, cirit-birit dan sensitif terhadap bunyi dan cahaya. Bagaimana Migraine Berlaku Saluran-saluran darah di dalam kepala membekalkan darah ke kulit kepala serta otak. Migraine berlaku apabila saluran darah di kepala mengembang lebih besar daripada biasa. Urat saraf sensori yang mengesan rasa sakit pada dinding saluran darah menjadi terangsang dan menghantar isyarat sakit ke otak. Beberapa perkara yang mencetuskan serangan migrain adalah: Stress atau tekanan Pengambilan alkohol Sesetengah jenis makanan seperti coklat, keju, kopi dan teh Tidak cukup tidur Perubahan hormon ketika haid Tabiat meroko

Kenapa Tak Boleh Jual Shaklee di E-commerce

Kenapa Tak Boleh Jual Shaklee di E-commerce Soalan yang selalu Shieda terima, " Shieda, kenapa kat Shopee lebih murah?" " Harga barang Shaklee berubah-ubah ke?" Setiap pegedar shaklee tak dibenarkan oleh company untuk jual kat ecommerce, lazada, shoppe etc Shaklee tak bagi kite jual kat shoppe atau ecommerce ada banyak sebab , company tak boleh nak responsible if anything happen. Seller pun tak kenal kan camne nak redeem if rejected samples. Ha’ah kat shoppe memang murah harga tapi seller takkan bertanggungjawab kalau barang yang sampai tu expired atau botol yang sampai tu nanti pecah etc etc. Banyak kes dah customer ni share .Kesian kadang-kadang tu tapi tak boleh nak tolong sebab beli bukan direct under company. Dan tak boleh jual kurang daripada harga ahli (undercutting price) Ini memang melanggar etika. Sebab; 1. Shaklee nak menjaga setiap hak distributor. Kalau ade yang jual lagi murah atau kurang dari harga ahli, nanti akan berlaku ketidakahli

7 Sebab Pilih Vitamin C Shaklee

* Dihasilkan dari ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif * Shaklee Sustained Release Vita-C Plus" * Menggunakan teknologi 'Sustained Release' yang melepaskan 100 mg Vitamin C ke dalam badan setiap jam. Badan kita hanya mampu menyerap 100 ke 200 mg sahaja dalam satu masa. Jangan ambil yang tiada teknologi ini kerana ia suatu pembaziran. * Diperkayakan dengan 120mg Bioflavonoid Sitrus untuk meningkatkan keberkesanannya. * Dihasilkan pada tahun 1981 dengan teknologi Sustained Release' yang pertama di dunia oleh Dr. Forrest C. Shaklee. * Diperbuat dari bahan semulajadi yang selamat untuk diambil dalam jangkamasa panjang dan terbukti melalui kajian saintifik Juga baca : KENAPA TAK BOLEH BELI SHAKLEE DI SHOPEE ATAU LAZADA

ESP BAGUS UNTUK IBU MENYUSU DAN BERPANTANG

ESP sangat bagus diambil oleh ibu yang berpantang terutamanya yang bersalin secara czer. Protein bagus untuk pemulihan tisu badan. Bukan itu sahaja, bantu untuk beri tenaga dan membantu menghasilkan hormon dalam badan, serta membina sel-sel dalam badan. Hormon oxytocin dan prolactin adalah sangat penting kepada ibu menyusu. Jom kita kenali hormon yang mempengaruhi penghasilan susu ibu. HORMIN OXYTOCIN Hormon Oxytocin tu akan mempengaruhi emosi ibu (sedih gembira, stress, dan lain2). Semakin banyak hormon oxytocin ni dirembes makin gembira la ibu tu dan begitu la juga sebaliknya. HORMON PROLACTIN Hormon Prolactin ni bahasa mudahnya adalah hormon yang menghasilkan susu. Jadi secara logiknya bila ibu tu sentiasa gembira, disokong pula dengan konsep (demand & supply) dalam penyusuan, InsyaAllah susu ibu pun akan meriah. Dalam masa 10 hari berpantang ni, Shieda "takut" ambil ESP setiap hari. Sebab utamanya, susu bertambah - tambah meriah dan selalu datang gejal