Skip to main content

Set Cantik Shaklee

Tak dinafikan semua orang suka benda cantik. Pandang ke mana sahaja mesti akan tertancap dan ternampak pada sesuatu yang cantik. Semua orang juga impikan :

  • Kulit bersih / mulus
  • Bebas jerawat
  • Tiada parut
  • Pori kurang terbuka
  • Whitehead dan blackhead kurang
  • Warna tona kulit sekata
  • Kulit kemerahan
  • Kulit berminyak yang terkawal
  • Kulit lembab dan tak terlalu kering

Disini, Shieda ingin cadangkan Set Cantik Shaklee. Set ni memang popular dan sentiasa orang cari. Jika kita usaha, Insya Allah akan tercapai impian kita tu..Percayalah, kulit yang cantik, lahirnya dari kulit yang sihat.

Fungsi Set Cantik Shaklee

1# Energizing Soy Protein (ESP) (850 gram)

ESP adalah minuman yang sangat mudah nak ambil. Tak renyah dan tak perlu resipi khusus punπŸ˜…

Antara manfaat ESP adalah
✅ Mencerahkan kulit
✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata
✅ Mengurangkan whitehead dan blackhead
✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Memberi kulit yang lebih gebu
✅ Atasi sunburn
ESP (Energizing Soy Protein)
Klik gambar untuk paparan lebih jelas



2# Sustained Release Vita-C Plus
Vitamin C (180 tablets)
Yang best, Vitamin C ni, sebotol mempunyai 180 TABLETS! Bermakna, sebotol penggunaan sehingga 6 bulan. Lama kan. Jimat & paling penting bagi kulit cantik menawan! 😍 

Antara manfaat Vitamin C ialah : 
✅ Merangsang penghasilan KOLAGEN
✅ Mencegah jerawat datang kembali
✅ Mengatasi masalah jerawat melampau ketika period
✅ Mencerahkan kulit wajah/badan
✅ Sunblock dalaman
✅ Kekalkan kulit awet muda
✅ Mengecilkan pori muka

1 tablet Vita C bersamaan dengan 7.5 buah oren


3# Vita-E Complex

Vitamin E (120 TABLETS) 
Vjtamin E pulak boleh tahan sehingga 4 bulan😍❤️ Vitamin E ni adalah core atau yang paling utama nak dapatkan kulit glowingg! 

Antara manfaat Vitamin E ialah :
✅ Anti-Penuaan
✅ Kulit Tegang & anjal
✅ Kurangkan risiko kedutan awal 
✅ Mengurangkan parut jerawat
✅ Mengurangkan parut jeragat
✅ Atasi kulit kering
✅ Melembapkan kulit secara semulajadi
✅ Kulit & rambut sihat berseri

Vitamin E adalah paling utama untuk kulit glowing

Keistimewaan Set Cantik Shaklee
  • Sesuai untuk lelaki dan perempuan
  • Sesuai untuk semua lapisan umur
  • Satu set penggunaan jimat (tak perlu repeat order setiap bulan – sangat menjimatkan poket kita)
  • Kesan seawal 2 minggu terutama bagi masalah sunburn
  • Mengecutkan jerawat
  • Boleh di ambil walaupun sewaktu period/haid/datang bulan
  • Bukan dari jenis jamu yang panas
  • Memberi manfaat kesihatan


HARGA SET CANTIK SHAKLEE

ITEMHARGA (RM)
ESP161.25
VITAMIN C97.5
VITAMIN E156.25
Total untuk Satu Set = RM 415 (Nak Diskaun? Hubungi SHIEDA hari ini untuk diskaun 20%!)

Dapatkan penjimatan 26% untuk pembelian SET CANTIK SHAKLEE jika anda menjadi ahli. Hubungi kami untuk mengetahui caranya. Baca juga Cara Menjadi Ahli Shaklee.

Comments

Popular posts from this blog

Daftar RFID secara percuma

Minggu lepas ikut husband pasang tag RFID. Diberitahu sehingga bulan March ni, pendaftaran masih lagi percuma. Bermula April, bayaran untuk tag RFID akan dikenakan. Staff yang uruskan beritahu dalam RM80 akan dikenakan untuk 1 tag.

Dah alang-alang turun KL teman husband, ajak husband pergi ke kaunter untuk lekat tag sekali. Sebenarnya proses untuk daftar mudah je, tapi disebabkan ramai yang walkin dan beratur tak prepare siap-siap apa yang perlu dibuat, maka proses dikaunter menjadi lama.

Bila sampai turn husband kejap je dah settle sebab husband dah prepare awal-awal.  Hampir 2 jam jugaklah beratur semalam. Staff beritahu husband pagi semalam beratur lagi panjang sampai ke luar pintu.

Daftar RFID :

1) Register di www.touchngo.com.my. Selepas pendaftaran, anda akan dapat email untuk daftar kenderaan dan lengkapkan maklumat peribadi.

2) Download aplikasi Touch n Go Ewallet


3) Walkin ke RFID center yang berdekatan untuk mendapatkan pelekat pada kereta. Bawa salinan kad pengenalan dan ge…

SET MIGRAIN SHAKLEE | PUNCA MIGRAIN | TIPS KURANGKAN MIGRAIN

Migrain  adalah salah satu penyebab sakit kepala. Ia juga dikenali sebagai ‘Vascular Headache’. Migraine adalah sakit kepala yang menyerang secara berulang, biasanya berlaku di sebelah bahagian kepala sahaja. Adakalanya ia bermula di sebelah kepala dan kemudiannya melarat ke kedua dua belah bahagian kepala. Migrain juga boleh menyebabkan gejala berikut: pening, loya, muntah, cirit-birit dan sensitif terhadap bunyi dan cahaya. Bagaimana Migraine Berlaku Saluran-saluran darah di dalam kepala membekalkan darah ke kulit kepala serta otak. Migraine berlaku apabila saluran darah di kepala mengembang lebih besar daripada biasa. Urat saraf sensori yang mengesan rasa sakit pada dinding saluran darah menjadi terangsang dan menghantar isyarat sakit ke otak.
Beberapa perkara yang mencetuskan serangan migrain adalah: Stress atau tekananPengambilan alkoholSesetengah jenis makanan seperti coklat, keju, kopi dan teh

TIPS SUBURKAN POKOK

Tips Suburkan Pokok

Haritu ada terbaca cara nak suburkan pokok ialah dengan siram pokok dengan susu basi.

Saja je try, tak sangka betul - betul menjadi.

Sebelum ni pokok daun kari dan pokok daun pandan tu layu, hampir nak mati sebab musim panas kan. Tambah pulak, Shieda kadang - kadang lupa nak siram hari - hari.

Selalu siram dengan air bancuhan beras. Sekarang ni asal ada lebihan susu anak yang tak habis, saja simpan lama - lama sampai basi, siram kat pokokπŸ˜…

Boleh tengok gambar pokok tu ada warna kusam dan layu. Dan ada daun baru yang tumbuh mekar dan hijau warnanya selepas disiram dengan susu basi tu😊😊

Kalau ada yang nak cuba tips ni, boleh cuba. Tak payah letak baja pun tak apa 😊

Tips Suburkan Pokok
Tips Suburkan Pokok

KEPENTINGAN AIR UNTUK OTAK, TIDUR DAN KEHIDUPAN MANUSIA

KEPENTINGAN AIR UNTUK OTAK, TIDUR DAN KEHIDUPAN MANUSIA
=================


Berapa liter air perlu minum sehari. Ini soalan yang biasa didengar. Mungkin juga soalan yang bermain di minda kita.

Banyak nasihat merujuk kepada 8 gelas air. Cukupkah? Atau benarkah nasihat kesihatan hanya 8 gelas air?

Ini soalan yang sama saya lontarkan kepada Prof Dinges, professor terkenal dalam bidang tidur dari University of Pennsylvania.

Dua minggu menerima latihan di University of Pennsylvania. Melihat manusia tinggal di dalam sleep lab selama 10 hari. Menakjubkan.

Mereka berjalan dengan ke sana ke mari wayar melekat di kepala. Semua aktiviti mereka direkod. Semua maklumat aktiviti otak  diproses dan dikaji.

Saya dapati ada kaitan antara tidur dan air.

Air sangat penting untuk dapatkan tidur yang nyenyak. Andai kita bangun tidur dengan sakit tengkuk itu tandanya air tidak mencukupi. Bukan salah bantal.

Andai kita bangun atau terasa kebas tangan, kaki atau bahagian tertentu tubuh, itu tandanya air kurang…

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2019

Assalammualaikum..

Harini Shieda nak share Promosi Shaklee April 2019

Memang best-best promosi ni. Bagi yang dah lama risik barangan Shaklee, inilah masanya untuk grab. Rugi tak daftar segera 😊

1. YOUTH Intensive Treatment and Repair Set

Promo ini terbuka kepada yang sudah menjadi ahli, sudah expired keahliah Shaklee, mahupun belum pernah menjadi ahli Shaklee.
Dengan pembelian Full Set YOUTH ini, anda akan dapat Free YOUTH Travel Set & Travel Case yang sangat comel. Sepanjang 1 tahun YOUTH berada di pasaran, gift ini yang paling unik setakat ini!
Keistimewaan YOUTH Travel Set & Travel Case: Ringan, tak perlu bawa the whole setCantik dan unikMudah dibawa ke mana-manaSkincare tidak tumpah dan tak penyek sebab Travel Case ni keras :)Boleh dibawa dalam penerbangan kerana 100ml sahaja setiap botolDidatangkan bersama beg lutsinar jugaTidak dijual di mana-mana! Nilai set ini ialah RM 285 tau
So, kena cepat-cepat grab peluang ini sebab Shaklee kata 'selagi stok masih ada' ;)
Good …