Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2021

Celebrate Besday insan tersayang

Syukur dan bahagia rasanya bila dapat belanja insan - insan tersayang. Semalam besday my bigbos dan minggu depan besday ayah. Jadi Shieda memang berhajat nak belanja family dan mak ayah sekali. Celebrate in advance birthday ayah sekali. Shieda surirumah sepenuh masa. Jadi, sekiranya dapat belanja orang tersayang walau tak seberapa memang rasa bahagia sangat 🥰 Plan nak makan kat Mambau, kedai tomyam tu (pernah makan sekali. Not bad rasanya). Makayah tekak melayu, tak nak western, jadi menu tomyamlah kena cari.  Lalu kedai tu, tutup pulak.. Ke depan sikit nak cari tempat nak pusing tak sempat, jumpa lak roadblock. Nasib tak ada apa  😅. Yang sportcheck tu pulak kawan bigboss. Terus ke depan, simpang nak masuk ke Labu/Sendayan. Jadi carilah kedai makan disana. Kedai ok, tak padat dan sesak. Kurang risau sikit nak masuk lebih - lebih musim covid ni kan.  Rasa dan harga berpatutan. Not bad 👍 Antara gambar yang sempat ambil tadi.